BYD Europe en Shell werken samen aan betaalbare laadoplossingen

DE REDACTIE

/

/

De samenwerking tussen BYD Europe en Shell maakt deel uit van een groter wereldwijd partnerschap dat in maart 2022 werd aangegaan en is gericht op e-mobiliteit in China, India en Europa.

De bedrijven zullen in China, samen wagenparkoplossingen, exclusieve oplaadservices en oplaadinitiatieven ontwikkelen, terwijl ze geïntegreerde energieoplossingen voor thuis zullen aanbieden, zoals dynamische tariefplanning voor de wallbox, thuisbatterijen, integratie van PV-systemen en voertuig-naar-net functies voor elektrische voertuigen.

Shell zal ook BYD helpen om kosten te besparen en de prestaties van hun hardware te verbeteren door ook eigen technologieën en producten te gebruiken, zoals e-vloeistoffen en koelvloeistoffen.

BYD’s aankondiging om nog twee nieuwe elektrische modellen in Europa te introduceren, de Dolphin en Seal, zijn een aanvulling op de al beschikbare Atto 3-, Tang- en Han-modellen.

BYD Dolphin op weg naar Europa

BYD Seal U: nieuwe concurrent voor de Tesla Model Y

De samenwerking tussen BYD Europe en Shell is een belangrijke stap in de richting van duurzame en betaalbare mobiliteit in Europa. De gezamenlijke inspanning onderstreept de toewijzing om e-mobiliteit verder te stimuleren. Naarmate andere autofabrikanten en energiebedrijven dit voorbeeld volgen, wordt er aanzienlijke vooruitgang verwacht op weg naar een emissievrije toekomst.